Kategorite

MAP003 - Maxigas OXYTURBO

Kodi: MAP003

00 Neutral

03- VEGLA

Jashtë stok

Njesi: copë

Kodi: WLD011UN MAP006

-
+

Kliko këtu për t'u njoftuar me email kur MAP003 - Maxigas OXYTURBO bëhet i disponueshëm.

MAP003

Përzierje gazi me fuqi kalorike të lartë për prerje dhe saldim deri në 3050°c me oksigjen, TURBOGAS

Produktet e shikuara së fundmi